Arama
Arama Sonuçları
KGD: Teşekkürler Kastamonu…
KGD Başkanı İzzet Sarı; “Haydi Kastamonu’ kampanyasını başlatan ve destek veren tüm STK’lara teşekkür ediyoruz.”
KGD’den Vali Dallı’ya ‘hoş geldin’ ziyareti
Yoğunluk nedeniyle mesai saati dışında da ziyaretçilerini kabul eden Vali Dallı, geçtiğimiz akşam Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) yöneticilerini de ağırladı.
Odalıoğlu'na son görev
Karayolları'ndan emekli spor muhabiri Kastamonu'nun sevilen siması Nahit Odalıoğlu hayatını kaybetti. Merhum Odalıoğlu'nun cenazesi Sinanbey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.
Genç KASİAD'dan Kastamonu çıkarması...
Genç KASİAD grubu yönetimi, Vali Avni Çakır ve Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’na yaptıkları ziyaretin ardından Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
AÇIKSÖZ!.. 'Vatan için savaşan bir gazete!..'
KGK'NİN '24 TEMMUZ ÖZEL SAYISI' AÇIKSÖZ'ÜN HİKAYESİNİ SAYFALARINA TAŞIDI
‘Kastamonu basını ile birlikte çalışacağız’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Halil Uluay, beraberindeki heyetle birlikte Kastamonu Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret etti.
‘Kastamonu basını ile birlikte çalışacağız’
KASTAMONU GAZETECİLER DERNEĞİ ZİYARETİNDE KONUŞAN AK PARTİ ADAYI ULUAY:
‘Ülkemizin geleceği gençlerimizin elinde’
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
Tosya’nın çehresi değişiyor
Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) yönetimi ile Tosyalı basın mensupları, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret etti. Başkan Kavaklıgil’e belediyecilik çalışmaları hakkında başarılar dileyen KGD heyeti, belediyenin tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında başkandan detaylı bilgi aldı.
Protokol ve gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi
Kastamonu il protokolü, Vali Avni Çakırın ev sahipliğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
‘Kastamonu iyi gidiyor’
KASİAD olarak memleketin kalkınması ve tanıtımına katkı sağlamak adına bir tarafından tutmaya çalıştıklarını ifade eden Ayhan Aslan, bazı ziyaretlerde bulunmak ve “Umudun Yolu” isimli belgeselin tanıtımı için ata yurdu Kastamonu’ya geldiklerini ve iki gün boyunca Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, esnaflar ve Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş insanları ve fabrikalarını ziyaret ettiklerini gelişmelerden memnun kaldıklarını açıkladı.
Vali Çakır, KGD yönetimiyle buluştu
Vali Avni Çakır, Kastamonu Gazeteciler Derneği'ne (KGD) iade-i ziyarette bulundu.
Kapağan’danKGD’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütürken, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK), 2022 yaz kararnamesi ile Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Gökhan Kapağan, Kastamonu Gazeteciler Derneği’ne (KGD) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
‘Sarımsak diyarının altın objektifi…’
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı ve Hürriyet Gazetesi foto muhabiri Rıza Özel, bu haftaki köşesinde Taşköprü ilçemizdede uzun yıllar gazetecilik mesleğini sürdüren bir isme yer verdi. Özel, Hürriyet Ankara ekinde bu haftaki ‘Sarımsak diyarının altın objektifi’ başlıklı yazısında Taşköprü ilçemizden Akif Doğan’ı köşesine taşıdı. İşte O yazı…
‘Sarımsak diyarının altın objektifi…’
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı ve Hürriyet Gazetesi foto muhabiri Rıza Özel, bu haftaki köşesinde Taşköprü ilçemizdede uzun yıllar gazetecilik mesleğini sürdüren bir isme yer verdi. Özel, Hürriyet Ankara ekinde bu haftaki ‘Sarımsak diyarının altın objektifi’ başlıklı yazısında Taşköprü ilçemizden Akif Doğan’ı köşesine taşıdı. İşte O yazı…
Emniyet Müdürü Ay, KGD yönetimini ağırladı
15 Ağustos 2022 tarihinde kurulan Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), makam ziyaretlerine devam ediyor. KGD Yönetim Kurulu üyeleri, son olarak Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay’a ziyarette bulundu.
KGD, Albay Özden’i ziyaret etti
Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetimi, makam ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Zafer Özden’i makamında ziyaret etti.
KGD’den Başsavcı Ceylan’a ziyaret
İl merkezi ve ilçelerimizde görev yapan gazetecilerin bir araya gelerek yaklaşık bir ay önce kuruluş çalışmaları tamamlanan Kastamonu Gazeteciler Derneği, geçtiğimiz günlerde Vali Avni Çakır ile başlayan makam ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan ile devam etti.
KGD yönetiminden Vali Çakır’a ziyaret
Kastamonu basınının köklü kuruluşlarının bir araya gelerek kurduğu Kastamonu Gazeteciler Derneği’nin (KGD) Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti.
Taşköprü’de petrol mü var?
Taşköprü ilçesinde yaşayan vatandaşlar, 37 yıl önce yapılan sondajın ardından demir borularla ağzı kapatılan ve o dönemde çıkardıkları petrolü çakmakla yaktıkları kuyunun yeniden açılarak incelenmesini istedi.
Şimdi birlik zamanı!
Kastamonu basınının en köklü kuruluşları, dernek çatısı altında bir araya geldi. 24 basın kuruluşu ve 61 gazetecinin bir araya gelerek kurduğu Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD), 15 Ağustos’ta Kastamonu Valiliği Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü’nün onayıyla beraber resmen kuruldu.
Başesgioğlu’ndan ziyaret
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı İzzet Sarı ile birlikte Doğrusöz ve Açıksöz Gazetelerimize ziyarette bulundu.
Açıksöz ve Doğrusöz’e ‘gardaş’ ziyareti
Kastamonu Belediyesi tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen Türk Dünyası Günleri’ne katılmak üzere ilimizde bulunan Azerbaycan Önder Televizyonu Sahibi Ramil Aliyev, Azerbaycanlıların ve Diğer Türkdilli Halkların İşbirliği Federasyonu ile Avrupa Azerbaycanlıları Kongresi Başkanı İsmayılov İlham Surxayoğlu ve Türkiye Özbek/Afganistan Dernekler Başkanı Abdul Gafur Turan, Azerbaycan’a dönmeden önce Doğrusöz ve Açıksöz gazetelerini ziyaret etti.
Yılmaz: 'Açın derdi bizi dertlendirmelidir''
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), 24’ncü Olağan Kongresi Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kuruluşundan bu yana ilk kez çift listeyle seçime giden Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nde demokrasi havası hissedildi.
KGC, 'Yılmaz’la devam' dedi
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), 24’ncü Olağan Genel Kurulu, Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'na İzzet Sarı da adaylığını açıkladı
21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu öncesi mevcut başkan Erkan Yılmaz'ın ardından Gazeteci İzzet Sarı da adaylığını açıkladı.
Kastamonulu gazeteciye Azerbeycan'da 'şükran plaketi'
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türk Aksakallılar Birliği'ne davet edilen Gazeteci-Yazar İzzet Sarı'ya 'şükran plaketi' verildi.
Gazeteciler Cemiyeti'nde genel kurul heyecanı
Kastamonu Gezeteciler Cemiyeti (KGC)‘nin olağan genel kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü yapılacak. KGC'nin kuruluşundan bu yana ilk defa; iki liste olarak da seçime girilecek.
‘Ecdadımıza ne kadar dua etsek azdır’
Kurtuluş Savaşı’nda Anadolu’nun dört bir tarafında kadın, çocuk, yaşlı demeden herkesin katkı sağladığını belirten Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İstiklal Yolu olarak adlandırılan İnebolu-Kastamonu-Çankırı ve Ankara güzergahında yaşayan vatandaşların cephe gerisinde olağanüstü mücadele verdiklerini büyüklerden ve tarih kitaplarından öğrendiklerini söyledi.